alimputra's FotoPage


My name: najla umi and papa
My Fotopage: http://alimputra.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
Datnotme Shoppe
Latest entry:Makanan kesihatan HealthBuilder
AHLI RM 35 SEUMUR HIDUP makanan kesihatan jadikan amalan http://www.youtube.com/watch?v=Fqal8Jhgkzs http://www.youtube.com/watch?v=EdIwp7f_m1o http://www.youtube.com/watch?v=9T0yfpTgoDI TESTIMONI ”Saya menghidap penyakit gatal diseluruh badan hampir 3 bulan. Setelah diperkenalkan produk Teh Rooibos oleh rakan saya, kulit saya tiada gatal-gatal lagi & saya mengamalkan sampai sekarang..” Che Putih Bt Ibrahim, Pulau Pinang ”Suami saya menghidap penyakit strok, susah bergerak dan t... View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
eshoppe
Latest entry:OUR LOCATION
CHOMEL OUTLET STORE NO 12 JALAN AU5D/1 LEMBAH KERAMAT 54200 KUALA LUMPUR 03-41052051 chomelstore@gmail.com MAKLUMAN :- mulai 25 / 7 / 2009, CHOMEL AKAN MULA BEROPERASI DI JB WALK, JALAN SEGGET. Sila contact Pn Norhaslina ( 017-7923256) untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
acca damia
Latest entry:Pangkor / Lumut
Actually trip pegi Pangkor / Lumut ni dah lama dah... baru upload pics cuma tak update the story sebabnya fp ni tersangat la lembabnya nak update masa tu... fed-up betul!... :-S Anyway we went there in last June 2009... 8-) we parked our car at the Lumut jetty and went there by the ferry... seronok jugak naik feri ni tapi tak lama sangat about half an hour to reach Pangkor Island... :-> Sampai je pulau, terus chartered van and pegi hotel yg dah kitorang booked; Puteri Bayu Beach... rela... View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
nazirah nasir
Latest entry:SALAM RAMADHAN N EIDUL FITRI
SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA RAKAN DI ALAM MAYA INI,MOHON AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA KESILAPAN DAN KESALAHAN YANG DI LUAR KESEDARAN SEPANJANG BERGIAT DALAM AKTIVITI SEUMPAMA INI.... rindu rasanya,lama betul tak update laman sendiri. View this Fotopage entry
Shop Online
Latest entry:TUDUNG! TUDUNG!
New arrival at http://e-online-store.blogspot.com View this Fotopage entry
NBPink - RM60
mimie muslim
Latest entry:eid ul fitr 1430
khas untuk semua muslimin dan muslimat yg meraikan aidilfitri yg penuh barakah ini... kami sekeluarga memohon jutaan kemaafan andai ada salah silap serta terkasar tutur kata dan bahasa sepanjang perkenalan ini. Lapar puasa terketar-ketar Bila berbuka lega rasanya Kad raya tak sempat nak hantar Kiriman internet pun dah kira grand lah ye..! ikhlas dari kami: khalid mohd sapari musba norzatusysyamimi hj muslim khalish nuha khalid khalish naqia khalid 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) jom en... View this Fotopage entry
Kelip Kelip
Latest entry:BAGS-LICIOUS!!
Hey Ya'll... We are moving to our brand new Blogshop!! HTTP://BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM With new updates for shopaholic who loves to get shots of retail-therapy :-D View this Fotopage entry
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
shida alias
Latest entry:HE'S 2 MONTHS..today
abrar 2 months old.... abrar 40 days old.. View this Fotopage entry
baba
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
yan azam
Latest entry:moving...
salam my frens.... sori mmg dah lama gile x update fp..sbb saya skrg berkecimpung (cewahhh) dlm dunia frenster & baru start belajo memblog :-D semoga persahabatan kita semua x putus camtu aje...sudi2kanlah visit blog & frenster saya ye..jgn lupa leave ur comment or just say 'hi' to me kat shoutbox ok :-P http://haryani3112.blogspot.com http://www.friendster.com/haryani3112 View this Fotopage entry
adam ammar
Latest entry:Tahun Melawat Terengganu!!!
Ni cite mase balik Dungun dulu....tak habih lagi....maleh betulla nak update... :P ...kebetulan mase balik Dungun ade jemputan kenduri kat seberang takir.....dah alang2 sampai...nak ke bandor mesti jammed....so kami nak merasa naik penambang....suka la sangat depa dapat naik bot tu....dari seberang takir ke pasar payang...dewasa RM1.00 jer...kekanak RM0.50....kami parking kat depan masjid pas2 amik penambang ke pasar payang....tak yah nak pening kepala carik parking kat situ...lepas bersopping skit2 ( skit ... View this Fotopage entry
aida sham
Latest entry:e-Variety Collection
Hai, Assalammualaikum semua...... Perniagaan ini masih berjalan seperti biasa... untuk produk terbaru dan info terbaru boleh lah ke blog saya.... http://e-varietycollections.blogspot.com Macam2 ada di sini...... :-) View this Fotopage entry
Lina mys
Dear Valued Customer, All items were moved to our new website . Please visit us at http://www.bazaarperantau.com - Your Online shopping center.. Thank you Admin Bazaarperantau.com View this Fotopage entry
SOLD
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
Ida Maslina
Latest entry:New website
Please visit our new website @ www.muffinsmonster.com for more user-friendly experienced. Do visit us for further info. Thanks for all your support. Ida Maslina Managing Dirrector Muffins Monster Ent 013-6027452 Email : muffinsmonster@ymail.com View this Fotopage entry
Taman Anakku
Latest entry:ANNOUNCEMENT - ALIM Kids Playgroup
Dear Readers, I would like to apologize for not updating this FP for such a long time. I am no longer an agent for Ummikusayang; therefore, I cannot sell the books anymore. They remove the 'agent' program but still has a 'dealer' program. At the moment, I am not able to commit to 'dealer' program because it requires a lot more commitment. Since this is my part-time activity, it will be difficult for me to achieve the goals. But anyway, I have another plan. I am opening an ALIM Kids Playgroup fo... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
girlie things
Latest entry:New collections!!
NEW ACCESSORIES COLLECTION!! 3536:Bright Coloured Beaded Necklace and Bracelet Set - 2 pcs necklaces, 2 pcs bracelet - RM13.50!! 3765- Daisy Bead Necklace and Bracelet Set- - 2 pcs necklaces and 2 pcs bracelet - RM13.00 6737:Card of 6 Shiny Dot Bendies.- RM3.50 6222:Card of Dolphin Bendies & Ponios.- RM3.50 View this Fotopage entry
6018-18 pieces elastics in pastel colours - RM3.50
Pretty Palette
Latest entry:Coming soon!
Get you Mortada and Donatello fixes here! View this Fotopage entry
B12 - free! (with this purchase)
MAMA SAYANG
Next......Sofea's Concert @ UIA ;-) View this Fotopage entry
BeDazzled Collection
Latest entry:WELCOME TO MY ONLINE SHOP
Salam semua, I'm starting my online shop, so hopefully saya akan mendapat sokongan dan sambutan orang ramai. Saya menjual barang-barang aksesori yang bermutu tinggi dari Korea. Ada pelbagai design dan harga. Kepada mereka yang berminat dengan produk-produk ini bolehlah Private Message saya atau emel saya di hanniandco@gmail.com . Selain retail, saya juga mengalu-alukan mereka yang berminat untuk membeli secara borong. Kepad pemborong kerongsang / brooch / aksesori bolehlah emel saya untuk discuss lebih l... View this Fotopage entry
barbie girl
Latest entry:ITS ALL ABOUT LINGERIES....
PRE-ORDER BOOKING - Untuk pre-order booking, barangan akan sampai dari Hong Kong selepas 3-4 minggu "pre-order" ditutup (kecuali dinyatakan tarikh tertentu). - RM15 dikenakan untuk booking setiap helaian baju - Goods sold are not refundable or exchangeable. - Harga tertera adalah termasuk kos POSLAJU untuk Semenanjung Malaysia sahaja (Sabah/Sarawak/Brunei/Singapura - tambahan RM8 dikenakan). - Jika terdapat sebarang kelewatan dari pembekal, pembeli berhak untuk mendapat diskaun 5% atau wang ... View this Fotopage entry
Arena Boutique
Latest entry:SUTERA EXCLUSIF
ASSALAMUALAIKUM SUTERA EXKLUSIF … DIBAWAKAN KHAS UTK ANDA… KINI DI HUJUNG JARI ANDA… • Sutera asli pasti yg ori • Kualiti baik punya • Satu design utk satu kain shj (special design ..x kan jumpa design yg sama ngan org lain…x yah risau) View this Fotopage entry
Sutera 01
Yus Vogue Bizz
Latest entry:The Big Annoucement
Salam readers and visitors of My Bizz Fotopages Wah..dah lama betul tak update this fotopages. Since now am too busy with my Blog, so I have decided to switch 100% to http://yusvoguepink.blogspot.com(my Blog)/http://yusvoguebizz.blogspot.com(BizzBlog). Kalau anda ingin tahu lebih lanjut tentang my Make Up Thingy - price... range... etc. Sila2 la YM kita or just go to my http://yusvoguebizz.blogspot.com(BizzBlog) ok (akan di update very..very soon)... Semoga bertemu lagi... Insyallah. Wassalam. ... View this Fotopage entry
indah collection
Latest entry:Tempahan Hantaran perkahwinan
Jika berminat sila hubungi kami di talian 06-9535428 View this Fotopage entry
Gee n YHelmi Almarzuki
Latest entry:BATIK SUTERA TERENGGANU @GEE
ASSALAMUALAIKUM W.B.T BATIK SUTERA TERENGGANU @gee TELAH BERPINDAH KE http://iyazibatik.blogspot.com HARAP MAKLUM ~GEE, KUALA TERENGGANU. 019-9890701~ View this Fotopage entry
ainon mahat
View this Fotopage latest entry
mama collections
Latest entry:New Collections in da house!!!
New PRADA/COACH/MIUMIU/JIMMYCHOO/ GUCCI/CHLOE/D&G up for GRAB!! Get a GUCCI/SWATCH* Watch for FREE for every purchase of 2 handbags... * NON-GENUINE....(While Stock Last) 1. MIU MIU Flap Manhattan - RM169.00 Member :arrow: RM155.00 2. D&G Flap Hobo - RM159.00 Member :arrow: RM148.00 3. D&G Flap Pockets Hobo – RM159.00 Member :arrow: RM148.00 4. JIMMY CHOO White - RM159.00 Member :arrow: RM145.00 5. CHANEL Sling White - RM149.00 Member :arrow: RM139.00 ... View this Fotopage entry
CHEESE TART
Latest entry:berpindah
Kami telah pindah ke laman web rasmi http://www.ardiputra.com(www.ardiputra.com) dapatkan pelbagai produk, pelbagai pilihan dan memudahkan anda. View this Fotopage entry
Azlina Ahmad
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016