alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 26-Mar-2009 06:44 Email | Share | Bookmark
Edisi Ian Nawfal 7 bulan.

Nothing much to write... but now ni, Ian Nawfal dah pun 7 months... dah pandai duduk & jugak dah pandai nak berdiri and sometimes nak lepaskan tangan...... boleh tahan lasak & dah pandai nak nangis2... kalau amik barang dr dia..mesti nak nangis, dah pandai geram2.... dah pandai jerit2 kalau org tak angkat dia & kalau dulu...mmg tak byk ragam... nak dgr suara pun susah...but now ni, mcm2 dah dia buat! i guess dia dah tau how to differentiate & tau bila nak express his emotions.... emm.. dah big boy !!!

so, lets layan some of Ian's photo ~ 7 months of Ian Nawfal....













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net