alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Feb-2009 08:55 Email | Share | Bookmark
Najla & Nawfal ~ February Edition

Quote:
Najla & Nawfal in Cherating:

7th - 9th February 2009 yg lepas, after den baik dari 2 weeks demam yg amat meletihkan.. den ke cherating untuk bersama2 meraikan Together in Cherating bersama2 x-iiumt members,program reunion untuk kali kedua. Tak sempat nak amik byk gambar d' 4 of us memandangkan den telah dilantik sbg official photographer utk program tersebut...so...adalah 4,5 snap pic of Najla & Nawfal yg sempat den amik......



apsal memuncung tu ??? adeyla.... nawfal pun gerun....ishhhh


di tepian pantai....


Najla oh Najla....


Ian Nawfal a.k.a Baby Romeo spt yg digelar oleh anak2 dara semasa di Cherating

Najla @ Grand Seasons Hotel:

on 14th February, najla, umi & papa telah pergi ke majlis perkahwinanan Syikin & pasangannya (adik arwah kawan kami-hadiat) di Grand Seasons Hotel. tapi kesian kat nawfal...kana tinggal dgn "ibu angkat najla" ......





dan hari ni pulak (19th February 2009), 1st time nawfal makan Farley's Rusk Biscuits...hehe..suapan pertama..abis disemburnya keluar..ggeli geleman dia...but dah nak abis tu..barulah dia start nak makan...hehe..comel je...


budak comot makan biscuit!






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net