alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Jun-2008 08:40 Email | Share | Bookmark
Najla with love.............

During my pregnancy ni.... my princess ...tak banyak sgt ragamnya...kesian plak tgk dia.... time mabok kepayang baru ni.... najla pandai je bawak diri.. mandi sendiri... mkn sendiri... tak sampai hati plak... kekadang tu... bila angin den tak baik.. kena marah gak anak dara den ni... kena sebat pun ada..... ala.. kesiannya..... sowila najla.... sowi eh........ den pun tak tau apsal.. susah betul nak control marah...

now ni... dah ok dah... anak dara den ni pun dah pandai dah.... seronok betul bila tgk tummy umi dia dah makin besar.. every day tanya bila adik nak keluar... then... mcm2 pulak question dia.... adik keluar mcm manala... apsal adik dok dlm perotla... mcm mana adik mknla... adik tak mandi ke?..... aduh... penat den nak jawab.... my lovely princess Najla Sufya...................







najla sekarang dah tak pi school... den tak larat nak antar dia mlm2 .. lagipun dlm class dia ada 2 org je budak 4 yrs.. yg lainnya budak dah tadika ... ada plak boys yg suka kacau dia.. hehehe.... maklumla..budak kecik... suka aje nak menyakat! so now ni... denla jadik cikgu najla.......

selain dah kenal all numbers & abjad.... najla dah pandai tulis sikit2.... okla tu... for 4 yrs kid tu.... kira dah bagus... & den noticed.. najla suka sgt melukis.... dah pandai lukis gambar kartun girl & boy..kalau girl siap pakai earing & kasut tinggi lagi.... hehehehhe..... seronok gak tgk perkembangan anak2 kecik ni.. yelah.. dulu kat university pun den study child development & child psychology.. selalu anak org yg den observe kat nursery...this time... anak sendiri plak.......

kalau pi jln2 sure nak bawak book & pencil.... dlm car pun ada time dia melukis... tgh tunggu den kat klinik pun dia sibuk nak menulis..... & yg plg najla sayang is her " CAT"... anak patung cat yg beli kat IKEA... alahai... dah mcm budak kecik dibuatnya... dokong kehulu ke hilir..... apa2 la sayang... as long as u happy!!! umi & papa love u soo much!!!












Quote:


mie2 : alahai mie2.... aku time pegnen najla aku lagi okla.... 2nd time ni... lain mcm bonar..tang mabok tak teruk sgt.. tp tang tak larat + sakit belakang + ragamnya.. teruk yg 2nd ni pulak..... hehehehe.. aku dah scan dah......


mama adam & ammar : apo kabar mama adam & amar? hehehe.. anak dara sorang ni mmg camtu..tp now ni.. susah bonar nak suruh dia berposing.. sure tak nak.......


azurahakim@ibu arina aisyah :
tak pi mana asma... tak larat nak ngadap pc....+ malas pun sama....hehehehehe....


haryani~azam : a'ahla yan... kak lim pun windu sebonarnya nak ngadap fp ni....tp bdn tak mengizinkan.... now ni kak lim dah 7 months & half dah...bdn pun dah ok skit...dptlah update...hehehehhe


ila aka mummy syahmi : huhuuu...mmg lama giler tak ngadap fp!!!... apa kabar ila & org bujang u tu?


D!aNa (Mama D!ha & Af!q):
hi diana.... wah... awak dah selamat menempuh segalanya ye!! sure seronok banget... afiq pun dah bulat..come..alamak... kita baru 7 bln setengah... tp pegnen this time..mmg lain mcm.. byk betul ragamnya... adeh.. sabar jelah......


Ziela :
hi ziela .. hehehhe.. lama tak sembang kan? alhamdulillah..kak lim sihat.. tp biasalakan .. org pegnen ni.... mcm2 kerenahnya.. hahaha


MaDiHa : hehehhe... apa kabar akak! actually... alim selalu gak jenguk fp akak... walaupun alim tak menghupdet fp alim.. tak bermakna alim tak jenguk fp kengkawan.... windu woooo.......


rini_mama batrisyia :
amboi... dah lama ada fp sendiri ye? tak inform kak lim pun.. si fai pun tak bg tau! senyap2 je yek.... tp takpe... pasni bolehla selalu update fp rini tu.. dptla tgk batrisyia kat doha.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net