alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Jun-2008 07:08 Email | Share | Bookmark
happy birthday papa!!!!

wah...... lama betul den tak ngadap fp ni... almost 3 months lobihla jugak...since feb 08.. tu pun N3 tergendala.. tak dpt nak abiskan story family day @ PD...hehehe.. actually ramai yg bertanyakan kenapa den mendiamkan diri.... aduh... bukannya merajuk atau membawa diri...cewah..... apatah lagi bz! bukan!! cuma.........

almaklumla.... baru2 ni.. den mmg mabok kepayang..boleh tahan jugak teruknya cuma tak seteruk mcm pregnantkan cik najla.. this time boleh mkn sikit2 but rasa mcm malas tahap gaban & lotih semacam.... malas betul nak ngadap pc! emm.. byk betul story yg nak diabadikan @ fp ni... kena plak tgh time membuak2 semangat... hahahaha... takpe2... kita story 1 by 1 omputih ckp...... so.. kita story about birthday en putra dulu...... layannnnnnn...



Happy Birthday Papa!!



28th May 2008 baru ni birthday en. putra... memandangkan umi & najla tak sempat nak belikan papa apa2 for his birthday pressie.... so.. umi asked najla to create birthday card ajelah..... sorila papa ye.... apa2 pun.. that card mmg hasil tangan umi & najla!! well.... umi lukiskan love & colourkan sikit... yg lain... najla yg tulis....
haaaaa!!!! cantikkan tulisan cik najla kita ni.... walaupun tak sekolah lagi.... & baru je nak pandai tulis abjad....... kira ok sesangat dah ni....!!! bila dah siap... bkn main excited lagi dia .... tak sabar2 tunggu papa dia balik from court! nak bg birthday card! ......





but..bukan setakat birthday papa je.. on 25th May 08 tu birthday opah najla @ kedah (my MIL).. sempatlah najla wish opahnya... & on 26th May 08 plak.. birthday my MOM.. to Mak & MIL.. kami sekeluarga mendoakan both mak dipanjangkan umur, sihat sentiasa, bahagia selalu dan dilindungi Allah swt sentiasa... amin!
and again... to beloved en putra / papa..... umi & najla doakan agar sentiasa sihat, panjang umur, murah rezeki, sentiasa dibawah lindungan Allah swt, sentiasa diberkati & sentiasa dijalan yg diredhai... semoga dpt membimbing umi, najla & adik ke jalan yg dirahmati Allah swt...amin!








CONGRATULATION!

pic papa & wan @ klia

And one more story .... bila cerita about PILIHANRAYA baru2 ni.. rata2 semua fp kawan2 ada pic & story pasal PILIHANRAYA... meriah sungguh... hehehe.. walaupun den tak dpt balik melaka utk mengundi... still terasa kemeriahannya..tak dpt balik sbb en putra awal2 dah balik kedah.....so den & najla just lepak berdua @ kl.


lebih meriah bila tiba time umumkan keputusan pilihanraya tu!!hahaha..... den & en putra kejab2 dah bertelefon....mcm kami pulak yg bertanding... hahahaha!! lawak!! apa2 pun... sempena pilihanraya baru ni....kami sekeluarga..papa, umi, najla & adik nak wish congratulation to "Wan" najla for his "kemenangan"...... alhamdulillah... berkat kesabaran , usaha & semangat... akhirnya .... "Allahu Akbar!!"..semoga perjuangan wan najla sentiasa dilandasan yg benar & diredhai.... amin..... congrats wan!!!!



*****************************
exco kedah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net