alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Dec-2007 09:34 Email | Share | Bookmark
testing...






Quote:

eija28 : gambar yg ada star2 & love2 tu.. kak lim baru jer try...hehehee... eija pi kat website glitterfy tu.... kat situ boleh buat mcm2... ada gambar... text... k.lim pun baru nak explore.. tak tau sgt lagi.

ibu chempaka : thanks auntie... tp ada masa dia buat perangai tak nak bergambar jugak... ikut mood.. hahahaha

mama adriana amani : thanks !!! mana tak rajin... dulu time keje kat esso.. from 8am till 8 pm dok mengadap pc je.. kekadang sampai kul 9.30 pm pun ada . IT security analystla konon... haaa!!! amik!!! .. dah resigned dok rumah pun sekarang ni... mak cik mcm meghoyan plak tak dpt ngadap pc ni! hahahahaha!!!


Sabrina :
hehehe... nak berbesanla kita nanti kak sab ye... hehehehe.. untung najla dpt mak mertua pandai masak! hehehhe... nanti bolehla besan kak sab pun dtg rmh join mkn samakan? hehehehhe... kita suka!!!!!!


Daalia :
tq kak lia.... lip lap ...lip..lap..


mimi : hehhee... anak je cukupla... haa.. camelia eh..... ada rupa ke? ishh... dr time blajar dulu.. ramai org ckp camtu ..

Kak Nur :
hehehe..amacam kak nur.... kak sab nak buat najla jadik menantu....
jom doakan kak sab cepat2 dpt baby boy! .... amin! hahahah!!! tang rupa cam camelia tu... ntahla kak nur... mmg dah ramai yg ckp cam tu... alimrasala kan... yg sama sgt tu tang hidung je kot!!! sbb hidung kita org tak mancung mana pun!! penyet je!!! hahaha
... tp camelia tu lagi kurus dr alim... tinggi mmg lobih kurang sama je... pernah gak diri sebelah dia time shopping kat ikea dulu... that time tak perasan plak dia....


Sham : bila dah create tu..... sham pi kat properties.. then copy link tu kat fp... siap!

filla mama kasih : wah... ekau bz sgt ke filla? fp ekau pun dah bersawang rasanya.... bilo ekau nak update ni? ghindu dah eden kat acih yg gobu tuh!

mamasya :
tu baru lip lap kat gambar najla... kena lip lap lip lap kat ketam masak lemak mama sya.... adeh... mau tak tido mlm teringat!!


Diana mama Diha : a'ahla diana... berkenan pulak tgk toys tu... tp kalau en putra ni... dia mmg malas betul nak beli2 toys kat najla.... hehehehe... nak2 yg mahal2.....
heheheh.... so betul la diana yg en putra jumpa tu kan... perasan pulak dia.. en putra ckp org perasan dia sbb tgk fp... hahahah.. dia tak tau yg kita dah kenal..hehehehhe


mama anis :
ohh... ni kawan ina syahirla nih? patutla mcm familiar je .... betulla tu... tp ina syahir & mama anis ni junior kita kan?

mama adam & amar : alamak... boleh ke ? biasa2 aje kot...










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net