Want your
own Fotopage?








 
alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 18-Nov-2007 12:55 Email | Share | Bookmark
"mom & dotter" vs "kakak & adik" ?

pic of us...... emm... kalau org tak tau.. agak2 nya org ckp " mommmy & daughter" or "kakak & adik" ?



mom & dotter



" kakak & adik "


kwang...kwang..kwang... dahla najla now ni suka sgt berlakon... suka sgt ckp " terima kasih kakak!" or..... " kakak nak apa?" ... & sometimes... " ye kak?" ..... " kakak nak makan apa?" ........ ntah apa2 ntah...

{actually... ada story behind this.... baru2 ni... i went to wangsa maju... there's a stall jual kuih muih & segala macam food..... apa ntah nama stall tu... selalu gak tempah karipap & cucuq badaq for kenduri kat situ.... kuih muihnya not bad..... sedap mcm org kampung buat...

tgh dok nak membeli tu... suddenly "the mamat" yg jual tu tegur najla yg kebetulan that time den tgh dukung.... mengengkek nak mendukungnya... dahla besar + berat = naik senget sebelah den dibuatnya . that "mamat" said " adik, kesian kat kakak ..... adik turunla..... penat kakak nak dukung ! " ek eleh.... apa ke hal mamat ni ?? najla pulak... senyum je.... den buat muka poyo & tambahan pulak... ada gaya mcm ala2 nak mengorat jugak!!! apa hal ko mamat ??? emmm... tak mcm anak den ke ??? adeh.... sodih den!!! }





aaahhhh!!!! suka hati la kan.......... as long as u love me....... dah mcm lagu back street boys la pulak... " i dun care who u r... where ur from... & what u did... as long as luv me......" hahahahahaha!!!


my sweetheart..................... anak papa or anak umi? rupa sapala najla ni?



Quote:


MaDiHa :
kwang..kwang..kwang.... amboi akak.. puji lobih2 pulak.. kang ada silent viewer a.k.a org2 yg meluat tgk alim ni kang...hahahaha!! tak pasal2 kene " perasan / syok sendiri / lack of attention " lagi! hahahahaha!! ....

laaa... time tu en putra ada kat belakang alim jer .... tp dia buat muka poyo je kak oii!!! buat mcm tak kenal alim jek!! ada gak org ngoratsssss..... tp lagi jauh dia jln dr alim... pastu dia gelak2 kan lawak agaknya tgk alim gelabah carik dia bila org ngoratssss...... hahahaha!! ... ntah apa2 ntah.........


filla mama kasih : kembang bontot takpe filla ... jgn kembang hidung sudah!! kalau tak... makin kembang la hidung den yg dah sememangnya kembang & penyet nih!! hahahahaha!! mau ada jadik serombong kapal kang! tp time tu... sure ekau ckp kat den " lubang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku!! " hahahhahaha.

alaa filla... ekau jgn jeles dgn kekelabuan mataku itu! den ni mmg kaki merapu sikit!! ala you ni..... i kan perasan... aww!! hahahahha


haryani - azam : jgn jeles autie yan...... nasib baik takde kaler pink... kalau tak mau najla pun nak pakai jugak!! hehehehe...


sabrina :
kak sab... ini mata ada magik.... kejab dark brown.. kejab hazel.. kejab kelabu...
boleh tukar2 ikut musim.. ikut keadaan sekeliling & ikut angin!!! hahahha... time ngantok boleh tukar jadik merah tau!

emm.. a'ahla kak sab... mmg semua org ckp najla ada iras putra.. tp kalau tgk betul2 muka putra pun lain gak... kalau alim tu... mmg langsung takde la... dr baby sampai sekarang... tak pernah org ckp mcm alim... selalu org tanya... anak sapa la ni! muka pun tak sama... kulit pun tak sama umi & papa..... keshian anak umi.... hehehehhe.... akak tau... najla ckp.... " dia brown gebu".. sbb selalu dgr kita ckp... "putih gebu" hehehehe.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net