alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Nov-2007 07:08 Email | Share | Bookmark
riang raya @ gombak

sepanjang bln syawal ni... boleh dikatakan every week ada je invitation ke open house.. sampai jln pun asyik jam je last saturday, neighbor sebolah rumah den buat open house.... so... kira rumah den sekali jugakla... bkn apo... pintu rumah den sentiaso terbukak... so..anak2 guest dorang... berayala kat rmh den ni haa... najla main ngan bebudak tu sampai kul 12 lebih mlm..... hehehehe... ada jugak anak sapo ntah tak nak balik.. sampai nak tido rmh den... boy pulak tu!!!! apo la yg dio syok sgt kat najla tu.... byk kali mak bapak dia pujuk balik.... ttp tak nak!!! hahahahaha!! lawak......

tp yg lawak sekali..... den & najla la!!! ramai guest yg dtg ke open house tu.. pakai sempoi je... ada yg mommies2 tu pakai jeans & t-shirt yo... yg pakai blouse je.... haa!!! ...tuan rumah pun pakai jeans singkat & blouse aje!!.... ... kwang..kwang..kwang .... den anak beranak ni... siap pakai baju kurung sedondon gitu!! pink kaler lagi !! huarg..huarghh...!! kira yg paling glam la walaupun tu bkn baju raya den yg glam!! dah tu pulak... siap hazel mata hitamku u olls!!! tak ke haru...dahla sebolah rumah jer.. tak yah pakai selipar pun... terus masok pintu rumah neighbor tu... hehehehehehe... apa2 pun... kita org ttp maintain!! dah nama open house raya kan.....




umi & najla nak pi open house sebolah rumah






umi & papa





at first..den pun plan nak buat gak open house ni..tp memandangkan periuk yg paling bosar yg den ado pun ialah periuk nasik den... hahahaha!!! terpaksala den batalkan niat..... sodih gak tak dpt buat..tp takpo..sesapa yg nak dtg tu... datangla.... jgn segan2 yea.... tp maafla yea... rumah apartment ni.. takla bosar mana pun....

sempena raya.. bkn den anak beranak pun nak raya.... rasanya2..sikit2 pun..rumah nak beraya jugak kan.... "our home sweet home beraya"









our home sweet home edisi raya



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net