alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Oct-2007 00:04 Email | Share | Bookmark
berbuka puasa di Kedah...

lama tak update fp ni... almaklumla... bolan2 posa ni... rasa cam malas je..... sibuk layan najla.. & bila ptg.... sibuk nak buat juadah berbuka or keluar ronda2 bazaar ramadhan...

but actually... last week my SIL from Kedah... dtg my house for bershopping mopping raya!!!....so... den pun ikutla join sama.....cuma tang shopping je tak join.... hehehehehe.... mana nak cekau duit... SIL sekali borong tudung je... sampai 6, 7 ratus woo..... tu blom kira baju2.... handbag 2, 3 jenis.... kwang..kwang..kwang..... den tgk jelah.....nak beli kasut raya pun tak dpt lagi ni....

then... last friday... kita org blk kedah for merasa berbuka puasa with family sana..yelahkan..this year raya turn kat melaka (yeah! yeah! yeah! ) adil la sikit.... kenala berpuasa bersama family kedah......hehehehehehe...

bertolak from kl about 12n...... pak long jie join sekali..... so sampai kat aloq staq dlm pukul 4 pm.... terus singgah rmh pak long jie.... sempatla najla main2 with kak misha & sara....
.





bila blk aloq staq... den mmg tak buleh miss pasemmboq & mee derga my fave tu!!!! tp kedai tu buat renovationla pulak... survey punya survey.... d'taukeh ada bukak stall kat area mergong.... hahahaa.... den tak kira..den nak jugak..... yehaaa!!!! akhirnya tercapai gak cita2 nak mkn passemboq hj mutalib yg sodap tu....

again... semua food yg sodap2 tu tak dptla den nak amik gambaq... takut org kata den buang tebiat..... kih..kih..... pak su pulak (papa's youngest bro).. ada bukak stall kat aloq staq mall..... jual baju2 for raya.... so... kita org pun melepakla kat kedai pak su.... seronok jugak sbb ramai org beli baju2 for raya.....
.




last nite..kita org bertolak ke KL....sampai rumah pun dah 6am...papa dptla bersahur @ R&R... but den makan mee hoon yg MIL bekalkan kat dlm keta je.... kena jaga najla sbb dia tido..... 8.30 am this morning papa terus pergi court. ada case & tomorrow pun ada case jugak... kena settle byk keje dlm 2 days ni coz on wednesday kita org nak blk melaka!!!

so to all friends..... kita jumpa after raya nanti with more story about us... celebrating raya..
di kutub utara & di kutub selatan.... hehehehehehe.... macam drama tv pulak kan.... takpe2.... coming soon to our fotopage..our raya celebration with the title " riang raya @ kutub urata & kutub selatan" hahahaha.... ... akhir kata.... salam ramadhan & selamat menyambut aidil fitri from putra, alim & najla !!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net