alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 30-Aug-2007 07:42 Email | Share | Bookmark
putrajaya

25 August 2007 :

actually that day, ada wedding my cousin's daughter @ putrajaya..we were not invited but my mom & my sis dapatla invitation card tu.. if not mistaken, receptionnya @ kelab tasik putrajaya..on the nitenye pulak .. but memandangkan malam tu ada bunga api.. my family from malacca decided to attend nikah ceremony @ masjid putrajaya je.... takot malam nanti sesak..

about 11am.. kita org ke putrajaya.. not because of the wedding but to meet my mom, my sister & family...hehehehe najla tak sabar2 nak jumpa her idola "acha" suka banget sih.... cepat2 dia siap... sambil mulut dia membebel.. " umi cepatla! papa..cepatla! La nak jumpa acha ni.. La sayaannggg acha!!!...




sampai2 tu ..majlis nikah blom abis lagi... so kita org tunggu kat dpn masjid... sambil2 amik gambar.. huhuuuu... first time sampai kat situ..(selalu ke putrajaya pi rumah pak ngah onn je) hehehe... dah mcm tourist plak!








time tu, najla baru je bangun tido.. terpaksa kejutkan dia... apa lagi.. bad mood la anak dara tu.. monyok je muka.. ajak amik gambar pun tak nak....


but bila dah lama sikit.. & bila tgk umi & papa dia pose sakan.. hehehehehe dia pun nak join jugak... tp taklah over mcm umi & papa!!




this pic below... najla yg amik... hehehe okla kan... balance je.. pandai anak umi ni....




after the posing2 session.. met family @ alamanda... ni pun first time umi & najla jejak kaki kat alamanda ni..... saje ronda2



then... lunch @ cozy corner..... emm... food okla... bolehla tahan.. selalu kita org mkn @ great eastern mall..kat situ kalau lunch hrs mmg ramai org... tp kat putrajaya ni.... adala 2,3 family je yg makan.... jom..makan2 time!!!










after lunch..singgah jab @ floria exhibition tu... ramai jugak org.. parking pun susah.. mayb org ramai nak tunggu bunga api malam nanti... but sempat jugak kita org pose2 kat situ.....



pics of us @ floria... acha, angah, emi... my mom & kak jidah's family....



tak byk pics yg kita org amik.. too many ppl there... takpelah... asalkan ada 2, 3 pcs yg boleh dibuat kenangan..... kira okla tu....





Quote:
for this N3.. byk2 pics yg den upload.. bkn apa..den tgh sodih ni.. our pics yg byk2 sebelom ni yg kita org simpan .. pak sue terdelete masa dia repair computer baru ni.. dahla papa tak buat back up..tak burn dlm CD... isk..isk.. apa lagi.... lenyap begitu sajala.. uwaaa!! uwaaa!!
nasib baikla ada FP ni.. adala jugak sikit2 yg still boleh dibuat kenangan... sedihnya!!!! so...serik teramat!!! lps ni... den nak upload all pic kat fp je.... isk..isk...



Quote:
mc na a.k.a nazorro : pc mu pun out jugak ke? gambar2 mu pun hilang? sama la ngan aku na.... abis semua gambar2 yg aku simpan.. burn cam tu je... naik sedih aku ..sakit jiwa ko tau!!!.. byk yg aku tak upload dlm fp ni... adoi... ntah camana boleh terdelete camtu je..... ikut hati aku nak pecahkan je pc ni sekali..puas hati aku!!!!!

tang anak dara putra tu... emm semua tgk najla..ckp camtu..langsung takde rupa aku.. hehehee.. dah le kulit pun lain bebenor..... ntah sapa dia ikut.. putra pun cerah lagi!!
tu yg aku bawa dia jenjalan...org ckp aku bawak adik... dah byk kali dah org ngorat aku...
siap tanya najla... " dik... ni kakak ke?"

na....apa kata mu arrange reunion geng2 kita? mc lin, mimie... kalau mu ingat la mc atie..mc lar, kita holiday sama2 nak? mayb end of this year?? hehehehehe

mamazieza : oo... mama pi putrajaya jugak ke? tapi kalau mlm 24/8 tu mmg takde show... kalau mama lalu time ada show.. sure mama pun stuck dlm jam kat putrajaya... hehehehe

sabrina : alah kak sab... alim pun tak abis tgk floria exhibition tu... tp okla... mmg cantik2 pun bunga2 kat situ....
a'ah..alim stay kat gardenia court ( mcm brand roti yg kak sab suka mkn ... hehehehe .)
kat tmn sri gombak fasa 9.. tang tmn permata tu.. tak sure plak alim...

MaDiHa : kak... jgn disebut lagi brg yg hilang... kelak merana diriku ini.... adeh... isk..isk...
abis semua pics .... takde dah nak buat konang- konangan.....

erkk!!! alamak!! den kena tag ye.... hahahahaha... takpe2.. tang berangan2 ni... suka bonar la alim!!! nanti alim jwb ye kak!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net