alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Aug-2007 13:02 Email | Share | Bookmark
back dated N3- tgk bunga api!

18 August 2007:

On that nite, having our dinner @ one of our fave restaurant in town -
LALA Reataurant @ Kg Baru. Papa's fave lauk is Ketam Krung Thai....sodap & mmg sodap! me... as usual... my fave "pulut mangga" ahhhhh...... yummy!



after dinner, went to titiwangsa.. saja nak tgk2 view waktu malam kat situ.. mak aihhh!! punyala ramai umat ... i guess ada program kot! "Eye of Malaysia" aduh!! beratur org ramai nak naik..ingatkan takde org!! so, kita org bawa najla main2 @ playground je... tu pun ramai kids @ parents... tak sangka.. mlm2 buta pun ramai org ye....






22 August 2007:

As promised to najla, kita org ke putrajaya nak tgk fireworks! fireworks from australia... lepak @ rumah pak ngah onn (putra's cousin) @ persint 9... dinner kat situ.. hehehe tak sangka..ramai pulak sedara mara dia org pun dtg...case nak tgk bunga api la!!! aina demam.... but afif... dah besar dah.. punyala hensem...!! putih gebu lagi... hehehehe... hopefully... nanti dpt 2nd baby pun boy & ensem... amin!



9 pm baru keluar rumah... aleh2 jln semua dah jam... kita org stuck tgh jln so apalagi... park kat tepi & ramai2 jln kaki... naik atas bukit & lepak kat situ je.. tu pun ramai org!!! pic najla, papa with pak ngah onn & aina....







gambar kurang memuaskan... so tak byk yg kita org amik... but.. kita org rakam je bunga2 api tu.... seronokla najla & aina..... terjerit2 budak2 tu... about 11++pm... kita org terus blk ke gombak.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net