alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Aug-2007 14:20 Email | Share | Bookmark
a week without my pc!!

arrgghhh.... its been a week & dah masok seminggu lobih dah den takde PC... rosak apa ntah... last week antar kedai... dah siap dah...but bila try pasang.... tak boleh jugak.... akhirnya... papa antar kat suhaimi (pak su) kat kedah suruh baiki.... mayb esok baru dpt balik... so lusa... boleh guna & upload pics ... heheheheh....

ni pun terpaksa borrow BIL punya notebook.... kalau BIL tak balik kampung... tak merasala den ngadap fp ni..... mmg mati kutu la IT Security Analyst ni! hahahahahaha......(teringat zaman keje dulu.. dr 8am till 8.30 pm ngadap computer..so till now..dah macam meroyan den satu hari tak dpt sentuh keyboard ni!!! ) hahahahaha...

tak sabar nak upload our latest pics...... yehaaaa !!!!!!!!!!!!


Quote:
ahhhh..... lega rasanya computer dah ok.... last nite BIL sampai from kedah... bring sama cpu yg pak su repair.... dah ok dah...... mcm tak makan sebulan... den terus "mentekedarah" kat computer ni.... open tu... close ni... check email... reply sana... send sini.... hahahahaha dah mcm poyo bonar dah!!

kalau nak tau... tak berganjak dpn computer ni samapi naik lenguh bahu... tgh2 exercise... aleh2 braapppp!!!! tengkuk den !!! adehh... adeh.... tolong...tak buley gerak dah ni.... sakit ya ampun!! meleleh ayaq mata ni... sah den salah urat!!! dah tak buley pusing kiri kanan... tegak mcm robot dah.......

papa balik dr basuh keta ... tgk2 den dah lain mcm... nak bgn pun susah..punyala sakit... hahaha... tak kuasa mak cik.. sakit puny apasal... nangis jugak den!!!! huhuhhu........ sapu yoko..yoko...... cam tu gak.... apo nak dikato... tahan jelah.....

tp disebabkan semangat merdeka den ni... hehehehe.... den totap ngadap pc ni lagi ... yehaaa!!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net