alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Aug-2007 06:42 Email | Share | Bookmark
najla & boy's T-shirt?

well... selain main PS2, layan movie & tido... hobby En Putra is layan EBAY... kalau dah everynite ngadap.. for sure there's must be somethin' yg En Putra beli... if not for him... for her najla la gamaknye.... hehehehhe... till now... hobby layan EBAY pun dah jadi one of my hobby!!!! yehaaaa !!!! almost everyday.... mesti tgkla....

so, last 2 days we received 2 parcels, from US. i tot for putra's brother but then, i noticed both for us... najla..najla... cepat ! baju adik sampai ni!!! Cepat2... kita buka!! tak sabar nak tgk .......






Errrkkkk!! aaaaa???? hehehehehe.... rupanya2 papa belikan najla 2 Ralph Lauren boy T-shirt for najla. awat papa? dah byk sgt t-shirt girl yg papa beli kot.. ( emm.. yelah.. ralph lauren kalau t-shirt for girl tak byk sgt choice.. najla pun dah ada) but again... actually mmg umi pun suka banget dgn boy's t-shirt.. klaasss gitu! tak kisahla najla.... kalau dah pakai.... sure cute je...



both t-shirts stripey2 .... emm.. papa yg berkenan.. tak tau apsal.. suka sgt yg belang2..all najla's shirt yg belang2.. semua papa yg beli.. GAP, HALLMARK, RALPH LAUREN... kalau stripe tu, papala yg nak!!! heran gak apsal suka sgt stripey2 ni? papa ckp sbb kecik2 dulu papa pun suka baju belang2.... hahahahahahaha



actually, this shirt ada yg for adult... but papa tak nak pulak beli.. he just bought the latest design of Custom-Fit Watch Polo.



parcel satu lagi .... bag yg umi beli pulak... my black & white oval bag... actually, i prefer somethin' yg lain dr yg lain... tak byk org pakai...ye ke takde org pakai? heheheh... actually teringin gak nak beli authentic COACH, LV from EBAY... yelah half price dr kat klcc boutique tu... tp...emmmm... dah ramai sgt yg pakai kot....


haaa... tgkla anak dara papa ni... suka sgt melaram... dgn bag umi pun jadik.....




Quote:

mc na a.k.a nazorro : boley..boley!... nak sama bag boley... kita mmg sama taste..... alah na.. mung pi gulatis tak call aku pun... tunggu gak aku.. mana tau... boleh beli baju sama ngan mu... aleh2 sms aku dah sampai kota tinggi dah........

filla mama kasih : filla..boleh aje nak ajar pasal Ebay tu... bkn susah sgt pun... tang price pulak.... semua dlm USD...ada yg jauh murah & ada yg lobeh kurang yo price kat sini... so..pandai2la kan... yg bestnya.. kalau mahal2 sikit pun...takpelah... sbbnya kat sini takde.. hehehhehhe... or mayb... tak ramai yg ada mcm kita punya....

papa najla sekarang ni..shopping semua kat Ebay je.. Shirts..jeans..belts..long sleeve..tie..or even boxer pun beli kat Ebay....HUGO, TOMMY HILFIGER, GAP & of course RALPH LAUREN!. samala ngan najla... kebanyakannya beli from Ebay je..
pastu tgk credit card's bill hujung bln..... mak aih... jenuh nak byrnye..hehehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net