alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 31-Jul-2007 15:12 Email | Share | Bookmark
the story of little girl

this morning, i received a parcel.... emm.. a parcel of a cute ELMO's Bag for najla. Thanks to Lina... cute bag tu... after received tadi... najla terus pakai pi berjaya times square.... tak sabar2 nak guna... sampai rumah tadi pun...asyik la peluk bag tu... najla said " umi.. jom amik gambar La ngan Elmo " ...





@ berjaya times square... En Putra collect his ATOM yg diservice.... so... umi & najla ikutla sama.. saja jln2... pusing2.. as ussual.. this place mmg tak ramai org.. tu pun tadi.. ramai pak2 arab & mak2 arab yg bershopping nak rak! mcm nak borong satu kedai!
terfikir jugak...bestnyalah kalau den yg bershopping sedemikian ghupa!!! best! best!





ishh... lately..semenjak dua menjak ni.. our anak dara ni... dah mcm betul2 anak dara!! nak kata den ni jenis bergaya.. ayu & feminin..tak pulak.. punyalah den ni sehabis sempoi!! tp.... emmm .. camana anak den ni "over" betul?



Quote:
my name is najla sufya : the things that i need to do when :

* kalau nak pi mana pun hatta turun bwh pi kedai uncle mamak - najla ttp nak bawa handbag .. kalau umi marah.. najla jwb.. "La nak bawa handphonela umi, nanti papa nak call"

* kalau nak pi jln2, najla make sure nak pakai lip gloss mcm umi, then nak pakai perfume

* mesti kene change baju jln.. blk rumah terus kene change baju dok rmh

* bawak segala mcm toys alat2 make up dlm handbag.. she said.. "nanti dlm keta La nak make up" ( ya ampun!! sapala dia ikut ni!?? umi tak pernah bawak apa2 pun


[b][color=black]kalau dah nama anak dara tu... ttp la anak dara jugak kan... sama jugakla kalau pi shopping complex... sure ada je bende alah yg najla nak... shopping... ( mengalahkan umi la pulak tadi.. she still got what she wants.... ( barbie long socks, barbie watch & headband ) ... then, umi got jealous gitew!! papa... i want too... i want that nice cloth!!




penat berjln... kita makan dulu !!.. dunno where to go.. so.. kita org lepak kat Restaurant Rasa Utara yg sekarang ni dah tukar nama KAFE Rasa Utara.. menu of the day... Passemboq ( tak sempat snap gambaq sbb papa terus mkn!), cendoi, soup sayur campur for najla, sambal tumis for papa & daging bakaq with ayaq asam for me!! sedapla jugak... :-)but i guess... the price is much cheaper than before... emm is it????






apa2 pun.... najla sufya is our lovely, adorable, cute & brilliant lil' angel!






Quote:
sabrina : sab tak pakai apa pun.. cun dah... tak de hal la!!! & again, thanks a lot for the rempah ye!! nanti alim email u my address.. tq tau!

mylittlepalanet : thanks 2 u 2!

filla mama kasih : ala filla.. mana ada lebat pun..biasa je..hehehe... tpkan auntie filla!! JANGAN MARAH YE!!! INI FESYEN RAMBUT ALA KRIS DAYANTI TAU!!! TO ALL MOMS OUT THERE.... "PILIHLA AKU JADI MENANTUMU!!! "

MaDiHa : hehehehe.... jadi model? alamak... terkejutla nanti wan sdia!

nur : betul la kak nur, mmg la budak2 pompuan mcm tu.. tp , risau jugak kalau pi kedai kat rmh pun nak melaram tak tentu pasal over acting sungguh!

mc na a.k.a nazorro : amboi ! amboi! kawan aku sorang ni.. pandaila ko nak kenakan aku yek!! ko ngan aku dulu 2 X 5 je.. sememeh je pun kalau ada pertandingan budak plg comot... kita la yg menang!!! menang tang yg "kurengnya" hahahahaha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net