alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Jul-2007 03:27 Email | Share | Bookmark
umi demam..najla tertonggeng!

monday lagi dah tak sedap badan...so yesterday den sah demam flu yg teramatla teruk!! bersin, meleleh....sampai merah hidung..mata berayaq!! bdn panas... adeh.. ...

nak dijadikan cerita...... yesterday jugak ntah caman najla tertonggeng dari atas sofa kebawah.. ya allah anak!... mana tak terperanjat... den tgh ngadap PC ni.. papa pulak ( routine biasa.. main game GOD of War kat blk). while my najla tgh kusyuk tgk "Mutiara Hati"...

Leka.......... tetiba " BUMMMM!!!!!! ingatkan kerusi kena campak najla! ghupanya...dia dah tersembam atas lantai!!!! melompat den & papanya..... alahai... angkat2 dia tgk dahi dah benjol sampai terbit darah!!! .dah mcm telor dikerat dua besarnya!!!..... umi terus bagi minum air zam zam. papa pulak amik OSIM Instant Heat Compress tu... tuam kat dahi dia..

heheheheh.. nangis punya nagis sampai tertido najla... kesian dia... nak buat camana, dia mmg jarang jatuh...sekali kena..mau tak pulun nagisnya!..hahahahha!!!

this morning, lps mandikan dia, umi noticed hidung dia merah & melecet..


Quote:
najla : umi, lap perlahan2 sikit, nose la sakit!
umi : apsal sakit? meh umi tgk.
najla : semalam kan La "petonggeng" (tertonggeng) kat sofa umi.
umi : laaa, merahla sayang.... shiann La.
najla : umi, sayang tu papa, nama saya Najla.
umi : yelah, yelah......umi sapu ubat ye....... camana La jatuh semalam?
najla : La buat cam frog tu kan... La kepit tangan La kat kaki kan... pastu La petonggengla umi!!!
umi : hahahaha... mana boleh buat camtu lah adik!.... kan dah jatuh. lain kali jgn buat lagi tau!
najla : umi amik gambar La eh....
umi : yelah...lps minom susu, umi amik gambarla ye....




frogie...najla's fave toys ....tak geli ke anak dara putra ni tgk katak?





budak "petonggeng"




Quote:
yan : tulah yan... ada aje kerenah anak dara ni..dah petonggeng baru dia tau..hehehe oo..kalu a week after raya, kak lim dah blk ke kedah.... raya sana pulka.. takpela, nanti ajakla mak dtg rmh kl ye.

filla : hi, lama menyepi, bz ke?.. kasut tu papa najla yg berkenan... tp mmg cute pun kan? eh, kalau u nak bolehla.. sbb i try yg biggest size, muat tau! tp yg bigger size RM 200 ++. jom kita beli sesama nak? pastu pakai sama2 ngan anak dara kita ? heheheheh

madiha
: alhamdulillah, alim dah baik demam dah kak. hidung najla je dah tukar jadi kaler hitam, melecet tu dah kering... hehhehe a'ah kak, anak dara nakal mcm hero plak dia!!

mummy syahmi
: hi mummy syahmi, anak dar mmg begitu..hehehe.. apa khabar org bujang tu? syahmi sihat?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net