alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Jul-2007 08:33 Email | Share | Bookmark
ke kuala selangor..

actually, saturday baru ni, my family from malacca dtg.. bkn apa, nak bershopping rayala! tak sempat nak snap pics.. sbb mlm ahad tu dah blk malacca semula. pi shopping the whole saturday tu @ gulatis..hehehehe... kopak duit papa! hahahah..takpelah...raya setahun sekali!! anyway, thanks a lot ok!! cantik baju raya umi!!

sunday tu, we went to kuala selangor, kenduri kawin rmh auntie suraya( onn' wife punya abg yg kawin)... bertolak from our house 'bout 12n.... but on that day..cuaca mendung je... then..dlm perjalanan tu,

najla tanya " umi, ni pokok apa ni umi byk2 ? " umi said " ohh.. ni pokok kelapa sawit" ..... then dia nampak kuil hindu atas bkt " umi, ni school la ke? cantik je tu!" & umi said " ishhh!! ni bkn school la!! ni temple hindu!! schoo La lainla! " papa gelak je....




otw tu jugak...hujan renyai2... najla dok kat belakang.. baring & main dgn toys dia.. umi & papa..menghayati pemandanagn sekeliling...heheheheh...




takde mende dah nak buat dlm keta.........



yg kelakarnya... masa kat rmh pengantin, kami tak amik satu pun gambar, leka dok berborak & sampai minom kopi & mkn kuih muih..... lepak punya lepak till 3.30 pm baru bertolak blk. terus antar pak long, mak long & tok su ke terminal bus jln duta coz depa tu terus balik kedah........


Quote:
madiha : tu bkn masam kak diha...heheh tgh control ensem ..hahahah!!! konon2 candidla tu... ooo...berkenan bracelet tu ke? a'ah.. alim tempah kedai. bolehla akak tempah lps ni ye..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net