alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 3-Jul-2007 12:55 Email | Share | Bookmark
bersantai...

monday evening... went to pasar mlm sri gombak... tp keluar awal sgt. 4.30 pm dah keluar..memandangkan stall pun tak bukak lagi...so ..bawakla najla to taman tasik sri gombak..... sementara tunggu pasar mlm bukak sepenuhnya...



dekat je ngan our house....jln kaki pun boleh.. tp jarang sgt pergi..adala sekali dua papa pi jogging... awat tak tau.. malaih kot! kat sini..selalunya..ptg2 ramaila parents bawak anak2 main2..yg berjogging..berdating... & shooting drama..kalau setakat farhin, ako mustapa, rusdi ramli tu... selalu benor nampak...



as ussual..najla mmg suka berkawan..tak sampai 5 minutes.. dia dah dpt member ... tak ingat dah umi & papa ....


pics of najla & umi in the car ..otw to LALA restaurant...... ( najla nak pi mkn "luput" with mangga. "pulut" lemak sebenarnya... sesuka hati je najla tukar nama ...




Quote:
lin a.k.a mommy arissa : lin... lion tu dr najla baby lagi... kira first toys dia..dah lama dah dia melupakan lion tu..but semenjak du amenjak ni..kalu pi jln je..sure najla nak bawak sama

mc na : ko jgn sebutla padang bas tu.. aku dah lama benor teringin nak pi Qlate.. especially padang bas.. nak mkn steam bot.. hamlek.. nasik kerabu sambal tumis, pengat labu... kena pulak bolan posa...hik..hik..bila la aku nak pi qlate ni...rindu woo... tempat kita membesar kan?

mc na & mc lin : apa kata, bila free..kita buat reunion kat Qlate.. sambil mkn angin, bershopping & mkn2!!!

madiha
: umi nya tumpang glam najla je... dulu nak jadi model tak buleh.. kemetot & muka pun tak lawo... hehehehhe

outlet kenitra :
Bersiap ke masjid mengabdi diri
Jumaat penghulu sekalian hari
Ambillah iktibar khuthbah yg diberi
Menjadi panduan agar diredhai

ceewaahh..!! mari kita berbalas pantun!!

zubye : selalu ke irfan balik rmh nenek?.. nanti boleh la jumpa ngan najla ye

haryani azam : alamak! ye ke yan? dah tak de rupanya pdg bas ye? abis tu, kalau dipindahnya kat flat sebelah maahad, flat2 tu semua dah takde jugak ke yan?

rina : kita kat phase 9. atas bkt tu. kita pun pi pasar mlm hari sabtu. selalu nya pergi awal... eh, u kat phase baper?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net