alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Jun-2007 10:24 Email | Share | Bookmark
najla's new adidas

today...papa tak pi court... as promised.. papa ajak pi klcc cari new shoes for "najla si rambut senget" baru ni ada yg berkenan...adidas jugak but the price was RM 200++.. ( baik beli new clark for me ) ..tak jadi beli.. takot pakai kejab je nanti dak tak muat...

then.. papa survey converse pink colour for najla... but again..the price is nak dekat RM 200 jugak... tp.. tgk papa mcm dah berkenan sgt kat converse tu.....ada can najla dpt... but ntah camana... yesterday evening..we went to the mall...(papa amik document for his case) so...saje2 ronda @ parkson & suddenly papa saw one adidas shoes yg berkenan dihati... belek2... hah! papa terus suruh najla try...& he said..beli yg ni..murah sikit!! hehehehe........tp sodihla sgt..takde size najla...

that's y... today we went to klcc pulak.... najla nak juga new shoes. nasib baik ada size najla... tak menahan... najla choose her fave socks (pink colourla) bukak plastic ..pakai socks & terus pakai kasut baru!!...
:



lovely black paper bag from parkson.



najla's new adidas....






apa lagi anak dara putra ni...pakai je kasut baru.. "umi, amikla gambar La!"..ya ampun! anak..anak... sbb tu everywhere we go... camera sure ada dlm bag..bukan apa.. anak dara putra ni mmg perasan.. sapa nak lagi dia nak ikot..... papala!!!! hahahahah...





adeh...tak larat nak layanla... posing maut pulak tu.....





mcm biasa... bila dah nampak "bende alah" ni... sure dia nak naik...!!



dah penat posing...najla dah lapar... nak mkn cheesela..apa la.. at first nak mkn @ klcc je.. tp everywhere full of manusia2... biasala..lunch hrs... kita org mmg tak suka tempat2 crowded ni... ..lastly... we had our lunch @ restaurant nasi padang pelita. Putra's fave gulai tunjang! mmg best!..... & for sure my fave ulam2 & air asamnye..

anak dara putra mmg peramah..(tang ni ikot umi dia kot..) sampai semua staff restaurant tu dah kenal dia (abg tukang cuci kat dapur pun boleh lepak ngan dia la!!) ..apa lagi... "umi..mehla amik gambar la ngan kakak"..... dah mcm photographer pulak umi....





actually..papa ada tanya if i want the same shoes with najla ..kih..kih.. the biggest size for kids is size 2..& for sure..its fits me... emm.. but..tak yahla papa... thanks for the offer but my timberland tu pun jarang pakai.. dahla mahal berantu (RM 399 gitu!!) tp..terperok kat dlm bonet keta je..next time la papa belikan umi perfume ke..apa ke...

but..otw balik tu..papa saja usik ...papa ckp " kalau awak beli kasut sama ngan najla tadikan... then pakai same Ralph Lauren Tie - Dyed Polo Shirt with najla..mesti bestkan? isk..isk..isk... alaaa..papa ni...jgnla buat camni..... apa ni!? usik2 org pulak?!! kang ajak patah balik klcc baru tau!!!! tapi takpelah...bior ajelah najla yg bergaya... i tak kisah u!!!!!




tp macam best je pulak kan najla's new pair of adidas & also her new Ralph Lauren Tie - Dyed Polo Shirt



Quote:
mama house : anak dara ni mmg over acting..posing maut gitu!! seksa kita yg tukang amik gambar ni!

mama dih@ : najla pun tak suka sgt amik gambar..bila kita suruh..dia buat dunno je.. tp bila dia yg nak..dtg angin baik dia.. tak payah suruh pose..dia buat sendiri je... sesuka hati je

mc na : hehehehe... yolah tu ye?! teringat zaman kita muda2 dulu..pantang nampak camera kan na?.. hahahahaha... kenangan di pantai irama.. posing na ..jgn tak posing...
time dulu..siap berlakon lagi kita ngan si asma ..hahahah....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net