alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-May-2007 01:37 Email | Share | Bookmark
make up2 time...

najla & garfield
najla & garfield
najla baru bgn tido..
 
muka baru bgn tido
bgn tido je nak amik gambar
najla & her make up set
her beauty play set
pakai lipstick pulak
pakai hair dryer pulak
comb my hair...
najla's fave selipar
 
 
 
last saturday...najla ajak papa & umi cari new shoes for her... went to jusco alpha angle..tp takde yg berkenan... got one..adidas..tp satu design je yg ok... so...papa said...sunday ..y not try cari @ klcc pulak...

so..sunday..we went to klcc... tgk clark.. semua old design.. tak best!..carik kickers... ishh..tak berkenan pulak papa... actually...umi nak cari sportshoes for najla..mmg susah betul..tgk kat strawberry... ...masok pulak renew.. nike pun... satu je umi berkenan..... adidas..tp price...sama kasut clark umi... RM 179. mak aih! ada design lain..murah sikit ..dlm rm 108 je.. tp tak berkenanla pulak....

akhirnya... tak jadi beli... penat berjalan je dpt.... (tension sgt sbb najla dah takde shoes dah ni.. yg dia pakai..adalah selipar plastic beli kat kedai kasut hoong keong ke apa ntah namanye..price RM 4.90)



nilah najla's fave selipar yg beli kat kedai hoong keong ( sesuka hati je bagi nama kedai kasut tu...hehehhe)








ishh..now ni..mmg tak larat nak bawak najla pi shopping complex..jln sesuka hati dia je..tak takot org pulak tu... pantang nampak "bende alah" yg masok kan duit tu...sure nak naik kejab...kene tunggu lagi... alaaa.... kalau papa & umi tak bg...buat derk je dia....poyo face.....

emm...dapat jugak najla naik garfield...... finally...umi & papa surrender jugak...





one more thing... yg ni mmg heran betul.. lately..najla selalu pi casting utk tvc & kids model for commercial & catalog... biasala... selalu la amik2 gambar ni..posing2... tukar2 baju..then amik2 gambar lagi... heheheh..dah mcm model pulak.... so... disebabkan life as model ni... najla dah terdorong nak pakai2 make up pulak ( as umi bknla type yg pakai make up..enuf with lip gloss bila outing)
adeh...pening kepala umi & papa..

sampai kat toycity ..najla found her new toys... what?!!! beauty play set...umi & papa no comment..nak kata apa...dia amik je terus bg kat salesgirl... tak sempat dah nak buat apa...






hye all... my life as a model... bgn je tido dah pakai lipstick & comb my long hair.... how do i look?



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net