alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Apr-2007 17:39 Email | Share | Bookmark
sentul koi center (part 3)



@ sentul koi center ni...mmg banyak species ikan2 kap jepun ... semuanya besar2..& for sure mmg cantik2.... actually...kita boleh beli koi ni...but the price!!! masya allah...terkejut den mendongarnyo.... kalau beli anak2 ikan tu..paling murah pun sekor rm 200.... kalau yg besar2 tu...ada yg sampai rm 20, 30 ribu...& kalau yg special or pelik sikit coraknya...boleh mencecah ratus ribu.....adeh...

tp yg bestnye...ikan2 ni...boleh hidup lama....cuma..kita kene sediakan kolam yg dlm...& dikawasan yg redup...... @ sentul koi center ni juga...kita boleh beli & dia org tolong bela sampai besar..so..monthly..kita byr dia org la.... emmmmm...bagus jugak tukan...
hehehhehehe..... tp rasanya....tgk je pun ok kot.......tak mampu nak belilah...kene pulak kami yg stay @ apartment ni... kalau nak bela pun...mana ke tempatnye nak letak...heheheheh... susah2..... masokkan je dlm swimming pool kat bawah tu....hahahahahah!










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net