alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Apr-2007 05:54 Email | Share | Bookmark
more story 'bout papa & najla..

papa @ his office room
bilik papa buat keje @ rumah
serious betul..kacau sikit..
 
najla demam
 
 
emmm..today rasa tension sikit... najla demam..so dia merengek dr pagi tadi....papa pulak...bz sgt..dgn criminal case dia..& kene pulak take over case2 his partner yg pergi umrah today..so as ussuall...PA papa nilah yg kene call clients..adeh...tak pernah deal ngan org dgn phone ( selalu via email, tu pun ngan mat/minah saleh sbb masa keje @ exxonmobil den jaga NA/SA side)... adeh...ponek gak den melayan ngan perangai org2 ye...menyampah pun ada tadi..sbb bila call tuan empunya bdn..dia pass kat secretary... call secretary..4,5 x tak jwb..... call again..dah dpt..jwb punyala berlagak.. suruh org call lain kali plak.!!! nyampah den!!

ada jugak yg tak paham bahaso..tanyo den 2, 3 x... takpolah jugak tang tanya tu ( malu bertanya sosat jln nanti kan..botul tak?)..tp yg den bongang ni..den punyala bersopan santun, bak org kata berbudi bahasa amalan mulia ..penuh lomah gomalai .... story baik punya...aleh2..ditongking2 nyo..tanyo den ni sapo? lawyer mano yg call ni?

time bg tau fee kene byr..lagi nayo...tanyo den laie..ni bayar mahal2 buat apo ni? apsal lak kone byr ni? byk sgt ni?!!! adeh...papa...kalu mcm ni.. kene byr gaji ni papa oii!!!!

tapi...heheheh dah nak sgt jadi PA papa..dulu best2 jadi IT Security Analyst tak nak.. anyway....bak oghang kata .." anything for u la...." jgn time bocinto yo ok..lopeh kawin semuo tak boleh..betul tak? papa........ bilo nak bagi gaji ni?


haa papa...sonyum2.... kat rumah pun dah mcm office dah ni..penuh fail2 papa...



papa....jgn buat2 bz pulak..........kesian kat umi ni...




emmm..my lil princess pulak demam hari ni.. terbaring je..pastu asyik merengek2....kesian tgk dia ..mkn pun kurang..selsema terok nampak gayanye.... siap pakai stokin lagi ( mcm dlm pantang plak..hehehe ) tpkan...demam2 pun bila nak amik gambar..senyum tetap senyum..sayang anak umi!!!






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net