alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Mar-2007 05:39 Email | Share | Bookmark
kene tagged la pulak.......

just got back from malacca last tuesday ( 6 Feb 07 )...checked FP...alamak..kene tagged ngan asma la pulak.... adeh..pening kepala memikirkan whats the weird things 'bout me..rasanye takde kot..hehehheheh...sampai hari ni tak tau lagi... yg aku tau.. satu je yg mmg obvious..dr sekolah rendah....sampai lani..tak berubah.....& tak kan berubah kot...hehehe

yg lain2 tu..byk dah berkurang.....emm actually pasal 'weird' thing ni...rasanya la yg aku tau..may b "penyakit" yg aku alami. Istilah penyakit ni..member ofis aku yg bg...& yg kene"penyakit" ni pulak...so far ada 2 org je yg aku jumpa...heheheh... me & my best fren at ExxonMObil dulu.. Ah Fai.... yg nilah kot yg boleh dikatakan weird .... check it out!!!!

6 weird thigs 'bout me :

1* Yg tak pernah berubah - kalau nak tido..kene make sure yg cadar tu kemas & ditarik licin..tak boleh ada kedut2 pun...then baru aku boleh tido..( noticed pasal ni since aku sek ren..then kat hostel maahad & until now...still)

2* tak boleh tgk ada baju kotor dlm bakul/baldi... nak basuh aje.. sbbnya..mlm dah basuh baju...then bgn pagi.aku nak basuh lagi baju yg pakai tido...tak boleh simpan langsung... ( sampai hubby bising sbb byk guna air..2,3 helai bj pun nak basuh jugak)

3* tak boleh pakai towel lebih dr 2 weeks...ni kira max la ni! mmg tak boleh! tak tau apsal..( ni pun aku noticed since aku kat maahad dulu- 2 weeks ttp kene antar dobi)..tp now ni lagi teruk kot..seminggu je aku tukar towel!!!!!!!!

4* Sebelom memasak... kene make sure dapor bersih...baru aku boleh masak..lps masak bersihkan balik...heheheheh

5* Weird pasal mata aku...asyik nak keluaq ayaq mata je..pantang tgk bende2 yg beremosi..sedih pun keluaq..lawak gumbira pun nak keluaq jugak..tak leh control...asyik nak meleleh je...

6* Yg ni pulak sama penyakit ngan best fren aku Ah Fai... kalau lipat baju or hang baju..aku kene susun ikot kaler, size & jenis.... so kalau dulu..almari baju aku kira..cantikla..tersusun.. tp this weird thing kat aku dah berubah..sejak kawin & ada anak ni....adeh...penyakit aku ni dah jadi normal..maklumla..hubby & anak pakai punggah je!! mula2 tu aku tention gak..lama2 dah ok dah!!! hahahahahah

emm.. tak sure la if these kind of things can be considered as "WEIRD".. but i guess..ok je kan..sbb melebih2 je kan penyakit aku ni.... yolah tu kot!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net