alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Feb-2007 08:41 Email | Share | Bookmark
in memory 18 Feb 07.....fly to kedah.....hahahahaha!!!!

muka poyo...missed the flight!!!
kesian najla..subuh2 dah bgn..tp..kene tinggal flight !
2 beranak yg kesedihan
golak yo....
dlm car..otw back home..
 
 
wajah2 frust.......
flight kita org pukul 7.15 am..so subuh2 kala dah bangun dah..last minute checking..kali ni..aku rajin benor pack baju..selalunya kalau nak blk kampung ni....dah lewat mlm baru kemas brg. ni tidak.. rite after blk dr kenduri rumah sopi...terus pack dah...mcm tak sabar2 pulak...hehehhe..bkn apo..nak amik cincin yg aku tempah kat kedai emas yik sang(yg dah mcm kedai emas keluarga pulak)
kul 5 ++am tu my bro in law hantar ke airport(LCCT)..kira target sampai ngam2 kul 6++ jugakla...

tp nak dijadikan cerita..my hubby yg drive ni..aku tgk "awat lembab sgt mamat ni drive..selalu mcm pelesit"...aku diam jelah....
satu hal plak lagi... sampai je @ airport tu..hubby aku ni menonong je ke toilet..aku dah gelisah dah..sbb tak check in lagi..aku nak check in dulu...tak bolehla pulak sbb IC hubby takde..adushh!!..lama la pulak dia kat dlm tu....
aku dah cuak dah..... then..lobih 10 minutes barula..hubby aku terkedek2 berjln..apa lagi..aku terus suruh dia pi check in..aku pulak tolakla troly/bag2 & najla ke tempat pemeriksaan bagasi......

sampai kat counter tu....staff tu pun bg tau
. " maaf bang..gate dah closed. brg2 pun dah masok kapal terbang. abg terlambatla"

dgn muka poyo nye...aku tgk hubby aku...dia plak tgk jam.....then tgk jam aku....
ek eleh...jam hubby aku lambat 10 minutes!!!!!

apo nak buek...call bro in law... suruh dia amik kita org balik....lps flight daaa..... family call kita org ..tau apo dia org ckp??
"APO KO INGAT NAIK KAPAL TERBANG MCM NAIK BAS TRANSNASIONAL KE?..... "

wajah2 frust...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net