alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-Jan-2007 10:51 Email | Share | Bookmark
hari2 bersama desperate housewife & her daughter..

lena diulit intan..
breakfast time..ok tak design food tu?
kita posing ajelah...
overnye ...
kita posing sama2..
 
 
 
 
 
 
hahahah... seronok jugak tak keje ni ye...tak pening kepala pasal keje..tak risau 'bout keje yg tak abis2..due date yg nak kene submit report... nak kene jadi chairperson dlm meeting..nak kene escalate email to mat2 saleh yg tak faham bahasa...haaaaa bestnye...
paling best... sesuka hati je nak pi mana..tak payah nak plan or reply cuti... & yg paling buat tak menyesal resigned....sbb my hubby jus setup his own firm..so dia pun sesuka hati je..time kene pi court..dia pilah...time pi ofis..dia jumpa client..pun sesuka hati...so .kira...byk masa kat rumah..... tu yg best tu!!!!!!!! apa2 pun...nilah activities...a desperate housewife & her daughter......




breakfast time


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net