alimputra's FotoPage

By: najla umi and papa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Dec-2008 07:30 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 38 photos...


Wednesday, 3-Dec-2008 10:09 Email | Share | | Bookmark
jom breakfast!!

breakfast kali ni, den masak nasi lomak.. bgn tido terus je terasa2 nak mkn nasik lomak... kalau nak boli..blom tentu sedap.. tung..tang..tung..tang kat dapoq.... dah pun siap...jom breakfast wit us!!!




Wednesday, 3-Dec-2008 05:46 Email | Share | | Bookmark
latest of us!!

lama menyepi... actually, takla bz sgt pun..nawfal pun dah ok..tak byk ragam ..umi's good boy! emm...oledi 4 months!! yeah...dah bosar dah... & dah buleh meniarap!! seronok tgk dia...rasanya..najla dulu..5 bulan tu baru terkial2 nak blajar meniarap..bukan apa.. masa baby najla lagi semangat dari nawfal!!!! hehehehe.... kakak pulak..rajin jaga adik. sayang betul adik dia! umi pun sibuk dok ngajar kakak...maklumla..insya allah next year dah nak antar najla pi school..so kenalah start train dari sekarang....

so..nothing to say & share.. just pics of us (taken on last monday, 3rd Dec 08). Latest of Double N with umi & papa.



************ adik ******************


************ kakak *****************


with umi & papa @ klia





Monday, 1-Dec-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark

me & ian
 
 
View all 20 photos...


Friday, 14-Nov-2008 02:22 Email | Share | | Bookmark
raya 2008

aduyai...lama betul tak update fp ni.. agak bz lately... bz with the 2 kiddos... & my family came to kl.... kakak selsema.. baby plak demam after took his 3 months jab... then last week, kita org blk kedah pulak.. baby nawfal nak jumpa opah & wan dia...... sampai je kl... en putra pulak demam + umi dia pun dah hampir2 demam jugak..... wooooooo.... full betul schedule now ni... nak ngadap fp pun payah..hehehe..

anyway... now am seriously upset coz my camera dah rosak..dunno y tetiba je black out..bila on je camera tu dok kalut bunyi "toing..toing..toing.." langsung tak nampak apa!!! tu yg takde latest pic nak ditepekkan kat fp.... sedih gilossss!!!!!! tak dptla den nak amik gambar najla & nawfal...... huarrghhhh!!!!
apa2 pun.... lets layan some of raya pic baru2 ni.... tak sempat nak story mory..... but i believe... pics can tell us everything...heheheheh.....




***************************** Dipagi raya *********************************




our "Double N" - Najla & Nawfal"





with his 1st baju melayu...... hensem tak ????




a mommy of 2




najla with angah, acha & emi on 2nd day raya...



and my 2 sweethearts.... najla & nawfal..... :


najla: she loves her lil' brother very much... can see that as she always kiss him till her brother nangis..
can kemas her katil rite after she bgn tido & berleter to her papa coz tak tau nak kemas katil..
hehehehe... jgn marah haa en putra... coz "mak borek anak rintik" kwang..kwang..kwang... but
what am worry about her is that... when am started to teach her mengaji or counting or spelling,
she tak nak focus 100%... then dia startla penatla.. itula..inila... buat main2 je kita ajar...
sometimes... naik give up jugakla nak ngajarnya... so to all moms... any suggestion to face
this type of children tak?? pls help!!!!!!!!!!!!!!!!!! & last nite najla started to help me change
his brother's diaper.... hahaha.. beria2 pulak suruh umi ajar dia....



nawfal :
today.... oledi 3 months & 17 days.... i guess dah 6 kg ++.. dah pandai sgt nak main2 with his
sis...gelak tak hengat bila panggil nama dia sampai sepet mata.. a very good boy... tak byk
ragam.. nangis pun kurang.. dah berubah angin dah... nak tido pun dah senang sikit...
yahoo...alhamdulillah....lega umi... dah pandai merajuk.... hehehe..suka kacau dia..& tgk dia
mencemik... heheh..best..best..



emmm... dah dgr my hero panggil2 umi dia.... hahahaha..... sakan ngadap fp umi dia ni... till next time... luvs... najla & nawfal.....










[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net